Nytt träningsår!

31 JAN 2021 21:17
Hej ÖIK:are!
Hoppas allt är bra med er! Nytt år och då även nytt träningsår. Dock lite annorlunda start 2021:
  • Skapad: 31 JAN 2021 21:17

• I år får vi njuta av härlig utomhusträning tills samhället ser annorlunda ut. Våra inneaktiviteter är fortsatt pausade. Men härligt att se att många istället får sin motion genom promenader, skridskor och skidåkning. 😀

• Då situationen är som den är kommer vi att ha ett digitalt årsmöte via Teams 25/2 kl.19. Mer info kommer senare.

• En stor del av föreningens stabila grund, bygger på våra medlemsavgifter. För att hålla våra fantastiska lokaler öppna och kunna erbjuda verksamhet även i framtiden hoppas föreningen att ni vill vara med och stötta oss genom att betala in medlemsavgift för 2021.
Håll som vanligt utkik här för uppdateringar om vår verksamhet och hör av er om ni har några tankar/funderingar.
Ta hand om er!
/ ÖIK:s styrelse
Skribent: Jessica Trygg
Epost: Adressen Gömd