Höstens inomhusaktiviteter

27 AUG 2020 11:46
Hej alla träningssugna ÖIK:are!

Nu är det äntligen dags att starta upp en ny träningstermin. Här ser ni vilka pass som vi startar upp nu och när de börjar (Spinning återkommer vi om i september).
  • Uppdaterad: 27 AUG 2020 11:46

Några viktiga saker som gäller för att vi ska kunna ha passen nu när samhället ser ut som det gör:
  • Vi har ett max antal deltagare på alla pass. Vissa pass måste man boka sig på. Det står i pass-schemat vilka det gäller. Boka er här: https://www.tidbokning.se/tidbokning/auth/login.html?org=orserum (tidigast 7 dagar innan). Bokningsbekräftelse kommer på mail.
  • I höst har vi ingen träningsavgift då vi inte vet hur träningshösten kommer bli. Endast medlemskap räcker. Men vill man ändå ge ett litet extra bidrag till vår ideella förening, som ändå har samma kostnader, tar vi tacksamt emot det för att kunna fortsätta utveckla vår verksamhet.
  • Kolla här i facebookgruppen eller på hemsidan innan pass ifall ett pass snabbt måste ställas in pga Corona.
  • Ha med egen vattenflaska, handduk samt egen matta (valfritt)
  • Håll avstånd, tvätta händerna, duscha hemma
  • Alla deltagare på passen ska vara friska och symptomfria
Vi håller tummarna att vi kan köra hela terminen och håll utkik här för mer info/uppdateringar under hösten.
Hoppas ni är peppade och att vi får en härlig träningshöst ihop!!:)
/ ÖIK:s styrelse

Schema